background

Thursday, 27 January, 2011

tahun 2011

salam.. dah lama aku tak masuk blog ni.. rindu pon ader nak wat bila idea datang menderu2 tapi nak buat mcm mn aku ni bukanlah blogger yang aktif, cuma kekadang aku rajin aku on ler blog yang ketot ni heheheheh  tahun ni bnyak bende yang terjadi mcm2... penambahan rakyat aku hehehehehe tambah bilangan anak... hehehe alhamdulilah skang dah 11minggu hope so sihat sahaja sampai 40 minggu.... kan best kalau arwah ayah dan mak aku still ada di sisi... nana ngn danish plak dah meningakt setahun danish dah naik darjah 3 while adik plak Nana naik darjah 1. sekejap jer masa berlalu kan.

bagaiman dengan pelajaran FA.... bukan terkubur dek kerana alah dan mabok hamil still berjalan mcm biasa cuma kurang aktif masa mula2... baru2 ni ader attend kelas En.Zahir di Pearl View hotel di seberang jaya... seronok sangat.. aku ni plak kuat gelak.. setiap kali nak melukis asyik gelak jerk ngn keletah dengan lawak kak illah.. mmg syok sangat... kalau ada nak join lagi insyaAllah sekiranya umo masih panjang... aku plak semakin hari semakin bulat takut nnt lepas bersalin besau plak badan ni hah... ken contrl makan lah nmpak gayanya... ha... ada lagi satu xtvt yang sedang dalam belajar... iaitu mengambil order barang2 FA... herm.. sapa2 yang nak blajar FA nak dapatkan barang Jo Sonja colling2 me ya...

oklah bantak n tilam sudah memanggiul2 ni... mendayu2 plakoklah yer... salam berjumpa lagi d masa akan datang... adiosss.....

No comments:

Post a Comment